Jæren Recovery College

Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: http://jrcollege.no

Jæren Recovery College har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet.

Vi samler inn opplysninger om besøk på våre nettsider, men ikke personopplysninger som kan spores tilbake til deg.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hensikten kan være å samle data, for å forstå bruksmønsteret på siden og forbedre brukeropplevelsen til de besøkende.

Informasjonskapsler

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å samle inn informasjon om antall besøk på våre nettsider. Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av nettstedet og for å forbedre kvaliteten på sidene. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Mer om personvern hos Google.

For brukere som ikke ønsker å dele denne type anonyme data med oss, kan du benytte Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Her kan du lese om hvordan du kan administrere informasjonskapsler i din nettleser.

E-post og telefon

Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og utveksling av e-post er å anse som konfidensiell informasjon.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Personlige opplysninger

I forbindelse med søknader til deltakelse på våre kurs henter vi inn opplysninger som navn, adresse, telefonnummer og øvrig nødvendig informasjon via kontaktskjema på nettsiden. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle din søknad, og sende deg informasjon rundt dette.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge du er student hos Jæren Recovery College. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg.

Innsyn og sletting av persondata

For innsyn eller sletting av persondata må du sende en e-post til post@jrcollege.no

For å sikre personvern og sikkerhet vil vi verifisere din identitet før vi gir innsyn til eller sletter dataen vi skulle ha på deg.